De leukste cadeaus voor moeders die van planten houden
De leukste cadeaus voor moeders die van planten houden
Leuk om te geven & te krijgen

De leukste cadeaus voor moeders die van planten houden

Zondag 12 mei is het Moederdag! Een dag waarop je je moeder in het zonnetje mag zetten. Haar verrassen met een bos bloemen of kamerplant is waarschijnlijk het meest voor de hand liggend, maar eerlijk: de meeste moeders worden daar ook écht heel blij van. Maar je kunt ook iets verder kijken. Daarom zetten wij een aantal leuke cadeaus voor moeders die van planten houden op een rij. Daarmee zet je net even dat stapje extra en scoor je nog meer punten. 😉

Benodigdheden

Kijk eens naar alle dingen die ze in huis heeft om haar planten te verzorgen en mooi neer te zetten. Zijn haar bloempotten aan vervanging toe? Heeft ze al tien jaar geen nieuwe vaas gekocht? Mag haar oude plastic gieter wel vervangen worden door een hip exemplaar? Kunnen haar planten af en toe wel een beetje water met een plantenverstuiver gebruiken?

Torino orchidee

Plantenboek

Als plantenliefhebber ben je altijd op zoek naar meer info over je favoriete planten, of juist op zoek naar soorten die je nog niet kent. Boeken over planten zijn hier ideaal voor, en ze doen het ook nog eens goed als salontafelboek! In dit artikel vind je vier geweldige boeken over kamerplanten.

Workshop

Vindt jouw moeder het leuk om meer te leren op het gebied van planten verzorging? Daar is een planten workshop ideaal voor. Ze worden door diverse plantenwinkels door het hele land gegeven, de perfecte plek om meer over planten en hun verzorging te leren! In dit artikel zetten we een aantal leuke planten workshops in het voorjaar van 2019 op een rij.

Houd ze ook van bloemschikken? Geef haar dan een workshop bloemschikken! In dit artikel vind je onze aanraders die de komende tijd plaatsvinden. Ook leuk om zoiets samen te doen, natuurlijk.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Anthurium & Orchid lovers (@bloomifique) op