Workshops bloemschikken: een aantal aanraders op een rij
4 nieuwe soorten anthurium snijbloemen
Bloeiende festiviteiten

Workshops bloemschikken: een aantal aanraders op een rij

De laatste tijd ontdekken steeds meer mensen de voordelen van bloemschikken. Je bent met je handen bezig in plaats van met je hoofd, het werkt ontspannend en je ziet meteen resultaat! En daarbovenop eindig je met een prachtig boeket die je op een mooi plekje in huis neer kunt zetten. Daarom zochten wij een aantal workshops bloemschikken uit, die binnenkort plaatsvinden. Veel plezier!

Lees ook: Leuke planten workshops in het voorjaar van 2019

Bloomon workshop

Je kent de prachtige veldboeketten van Bloomon vast wel! Ben je benieuwd hoe zij dat doen? Ga dan eens naar een Bloomon styling workshop. Die worden regelmatig door het hele land gegeven, houd hun Facebook-pagina in de gaten voor nieuwe data en locaties. Je leert er de kunst van het bloemschikken, tips & tricks, en hoe je je bloemen zo lang mogelijk goed houdt. Kosten: €32,50 inclusief drankjes en je eigen creatie. Aankomende workshops:

  • 15 mei van 18:00 – 21:15u in Apeldoorn
  • 19 mei van 11:00 – 16:00u in Groningen

Orchideeën Hoeve

Gedurende het jaar organiseren de bloemstylisten van de Orchideeën Hoeve diverse seizoensgebonden workshops. Snij-orchideeën uit de kas zijn erg lang houdbaar en daarom zeker geschikt om in een bloemwerk te verwerken dat zo’n twee tot drie weken houdbaar is. Kosten: € 35,- per persoon, inclusief alle materialen en een kop koffie/thee met een lekkernij. Aankomende data:

  • 11 mei: Moederdagworkshop
  • 12 oktober: Herfstworkshop

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Anthurium & Orchid lovers (@bloomifique) op

Mooi anders

Mooi Anders, een bloemenwinkel in Amsterdam, organiseert bloemschik workshops waarbij je de basis van bloemschikken voor thuis leert. Verschillende soorten styling, combinaties en kleurstellingen worden gedemonstreerd. Daarna maak je zelf een combinatie van bloemen in een vaas van thuis. Kosten: €35,- inclusief een zelfgemaakte bos bloemen. Aankomende data:

  • 24 mei: Workshop bloemschik Basics Extra
  • 7 juni & 13 september & 18 oktober: Workshop bloemschik Basics

Bloemateljee

Monique Gevers van het Bloemateljee organiseert diverse workshops in haar eigen atelier aan huis in Son. Ze geeft workshops bloemschikken, maar ook hele andere creatieve workshops zoals het maken van een romantisch hart met zijden bloemetjes, hyacinten takkenbak, en een kruidenkrans op een metalen ring met de geur van Tijm, Salie en Eucalypthus. Aankomende workshop:

  • Vrijdag 10 mei: moeder-dochter workshop. Prijs: €67,50 voor 2 personen, inclusief koffie/thee en allebei een zelfgemaakte creatie om mee naar huis te nemen.