Bloomifique - Interieurstyling & lifestyle inspiratieblog met een bloeiend accent.
Welcome at Bloomifique, the new floral inspiration paradise!

Over ons

Welkom in het nieuwe florale inspiratie paradijs!

Leuk dat je een bezoek brengt aan Bloomifique. Wij kunnen ons geen leven zonder bloemen en planten voorstellen en willen onze liefde voor hen, graag met jou delen. Deze florale schoonheden zijn voor iedereen, passen in elk interieur en ze maken je leven leuker en mooier.

  • Houd je van bloemen en planten, maar heb je geen idee hoe je ze kan transformeren tot adembenemende eyecatchers in jouw interieur?
  • Ben je op zoek naar interieur inspiratie en wil je weten hoe bloemen en planten jouw interieur sfeer kunnen geven?
  • Wil je weten hoe je kamerplanten het beste kan verzorgen of hoe je het perfecte boeket maakt?
  • Zoek je een origineel accessoire voor een speciale gelegenheid?

Keep Calm! Bloomifique is er nu voor jou.

Wij willen je inspireren door te laten zien hoe bloemen en planten je leven kleur kunnen geven op ontelbaar veel verschillende manieren. Van interieurstyling, mode en sieraden tot bloemendecoraties voor speciale gelegenheden, zoals een bruiloft of het kerstdiner. Bloemen en planten kunnen namelijk altijd en overal! Maar we staan ook voor je klaar met praktische tips & tricks over plantverzorging en creatieve DIY’s.

Like ons op Facebook, volg ons op Instagram en Pinterest en deel je eigen inspiratie met #Bloomupyourlife!

 

Get inspired & bloom up your life!

Bloomifique is een initiatief van een aantal medewerkers van Anthura, een Nederlandse anthurium en phalaenopsis veredelaar, die geloven dat prachtige planten en bloemen als bloeiende eyecatchers in geen enkel interieur mogen ontbreken.