5x mooie bloempotten voor in huis
mooie bloempotten
Interieur Leuk om te geven & te krijgen

5x mooie bloempotten voor in huis

Als plantenliefhebber heb je waarschijnlijk enorm veel planten staan, en die wil je graag op de mooist mogelijke manier tentoonstellen. Tegenwoordig zijn daar zoveel opties voor, zoals een krukje, plantenbak, macramé plantenhanger, en ga zo maar door. Maar de ouderwetse bloempot doet z’n werk ook nog heel goed! En je vindt ze in de meest uiteenlopende varianten. Om je te helpen zetten we 5 mooie bloempotten op een rij, in verschillende prijsklassen. Misschien ook een leuk cadeautje voor de aankomende feestdagen?

Bloempot met reliëf

Deze grijze bloempot is gemaakt van aardewerk met een reliëf in grafisch patroon. De afmetingen zijn: 19,5 x 19,5 x 16,5 cm en hij kost €19,95.

mooie bloempotten voor in huis

Glazen stolp

Dit is nog eens een eyecatcher! Deze bloempot bestaat helemaal uit helder glas, zodat je de natuur zijn werk kunt zien doen. Gaaf om zo bijvoorbeeld de wortels van een orchidee tentoon te stellen! De pot bestaat uit twee delen en heeft een opening in de bovenkant zodat de plant kan luchten. Prijs: €69.

mooie bloempotten

Keramiek bloempotje

Een schattig bloempotje van geglazuurd keramiek met een gevlekt zwart/wit dessin. Hij is 9,5 cm hoog, de diameter aan de bovenkant is 12 cm. Prijs: €9,95.

mooie bloempotten

Metalen pot

Deze metalen bloempot heeft een gaaf roest-effect aan de bovenkant. Hij is 9 cm hoog, en de diameter aan de bovenkant is 12 cm. Enne, voor de prijs hoef je het niet te laten, want hij kost maar €6,99!

mooie bloempotten

Streepjespot

Zijn streepjes echt jouw ding? Dan mag deze zwart/wit gestreepte bloempot op jouw verlanglijstje. De pot is gemaakt van keramiek met een kleine taps toelopende voet. Je kunt ‘m als bloempot gebruiken, maar bijvoorbeeld ook als waxinelichthouder. De pot heeft een afmeting van 15 x ø10 cm en kost €55.

mooie bloempotten

Lees ook: Op cadeau-jacht? 5 bijzondere vazen op een rij