Sinterklaas cadeautjes voor plantenliefhebbers
Anthurium kopen
Leuk om te geven & te krijgen

Sinterklaas cadeautjes voor plantenliefhebbers

16 november is het zover: dan komt Sinterklaas weer naar Nederland. Krijg je al cadeau-stress van het idee? Geen zorgen, wij zochten een aantal hele leuke Sinterklaas cadeautjes uit, speciaal voor plantenliefhebbers. Hiermee scoor je gegarandeerd punten!

Sinterklaas cadeautjes voor plantenliefhebbers

Om te kussen

Genoeg planten in huis? Dan past een kussen er vast wel bij. Natuurlijk in een plantenprint, of zoals deze in een palmbomen print.

Foto: FonQ

Aan de wand

Ook geen plek voor een kussentje meer? Dan vàst nog wel aan de wand! Bijvoorbeeld met een van deze prachtige botanische prints. Kun je geen keuze maken? Dan kun je ook een tegoedbon geven.

Foto: Desenio

Als kandelaar

Of op tafel! Soms moet je gewoon even je kaarsenhouders en kandelaars verwisselen. En dat doe je dan in stijl, met een gouden palmboom zoals deze.

Sinterklaas cadeautjes: Palmboom candelaar
Foto: FonQ

Brievenbusbloemen

Wil je een bloemetje geven, maar heb je geen tijd meer om langs de bloemist te gaan? Denk dan eens aan brievenbusbloemen! Je krijgt vier staande vaasjes, gevuld met een bijzondere variatie aan bloemen. Denk aan een mix van gerst, veronica, distel, pauweveer, en ornitogalum.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Bloompost.nl🌷 (@bloompost.nl) op

Een plant

Want tja, geen enkele plantenliefhebber heeft ooit genoeg planten. Ook al zegt diegene van wel, er zal nooit een plant worden geweigerd. Denk eens aan een mooie opvallende, zoals de anthurium pot plant!

Lees ook: In deze winkels en webshops kun je een anthurium kopen

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Anthurium & Orchid lovers (@bloomifique) op