Anthurium kopen? In deze winkels en webshops is ze verkrijgbaar
Anthurium kopen
Floral hotspots

In deze winkels en webshops kun je een anthurium kopen

Anthuriums zijn prachtige subtropisch bloemen. En omdat het geen seizoensbloem is, is ze het hele jaar door verkrijgbaar. Maar aangezien de anthurium in allerlei soorten en maten, verschillende bloemvormen en kleuren beschikbaar is, kan het een opgave zijn om precies de variant die jij wilt hebben te vinden. Daar helpen we je graag mee. Op deze plekken kun je een anthurium kopen:

Anthurium kopen

Zowel anthurium potplanten als snijbloemen zijn over het algemeen goed verkrijgbaar. Bij de meeste bloemisten en tuincentra kun je er eigenlijk niet omheen. Kijk bijvoorbeeld eens bij Intratuin. Ook kun je anthuriums bij supermarkten of bouwmarkten vinden, maar meestal gaat het dan om een folderactie en zitten ze niet in het standaard assortiment. Anthurium snijbloemen kun je over het algemeen het beste bij de bloemist kopen.

Heb je een speciale soort gezien die je graag zou willen hebben? Dan kun je bij de bloemist vragen of ze deze voor je kunnen bestellen bij de groothandel. In veel gevallen zijn de bloemen of plant dan binnen een paar dagen binnen.

Webshops met anthurium potplanten

Er zijn ook meer dan genoeg webshops die anthurium potplanten verkopen:

  • Intratuin heeft ook online een ruim aanbod;
  • Bij Fleurdirect heb je ze binnen 48 uur in huis;
  • Plantcentraal groot assortiment met anthuriums rechtstreeks van de kwekerij;
  • Fleur heeft vier pagina’s vol anthurium planten;
  • Bij Tuincentrum.nl kun je naast planten o.a. ook anthurium grond en voeding kopen;
  • Bol.com heeft ook een klein aanbod.

Verder kun je natuurlijk ook altijd even op de naam van een specifieke anthurium soort googelen, om te kijken of er een ander verkooppunt is.

Lees ook: Anthurium verzorging: 7 tips op een rij

Tags