4 leuke Vaderdag cadeautjes voor minder dan €15
4 leuke Vaderdag cadeautjes
Foto: Unsplash
Leuk om te geven & te krijgen

4 leuke Vaderdag cadeautjes voor minder dan €15

Jaja, zondag 16 juni is het weer Vaderdag. Waarschijnlijk gaat er nu iets door je hoofd als” “wat moet ik nú weer voor hem kopen?!”. Dat snappen we helemaal, daarom zijn wij vast voor je op zoek gegaan. Hieronder vind je 4 leuke Vaderdag cadeautjes op een rij, die hij vast en zeker net zo kan waarderen als de zelfgemaakte tekening die hij vroeger kreeg!

Herb Hydro bloempot

Houd jouw vader van gadgets en planten? Dan is de Herb Hydro bloempot misschien wat voor hem! Deze bloempot zorgt er namelijk voor dat je plant langer fris blijft, door hem steeds de optimale hoeveelheid water te geven. Het enige wat je vader zelf nog hoeft te doen, is controleren of het waterreservoir nog voldoende gevuld is. Prijs: €12,95.

Foto: Radbag

F*cking Strong Coffee

Is jouw vader ook zo’n koffieliefhebber? Dan heb je hem waarschijnlijk al een keer (of twee) een leuke mok cadeau gedaan. Dan is het nu tijd voor verdomd sterke koffie! De F*cking Strong Coffee is een complexe en donker geroosterde mix van Braziliaanse en Honduras Arabica koffie. Hij is geschikt voor alle soorten koffieapparaten die met gemalen koffie werken, wel zo handig. Prijs: €12,95 voor 250 gram.

Foto: Radbag

Persoonlijk wijntje

Een flesje wijn is altijd goed, en waarschijnlijk heb je je vader dat ook al wel eens gegeven. Om dat toch iets persoonlijker te maken, kun je je eigen etiket ontwerpen! Hiervoor kun je een foto, afbeelding of tekst gebruiken. Je hebt keuze uit diverse wijnen, en ze gaan vanaf €14,95 (exclusief €4,95 verzendkosten).

Foto: Your Surprise

Urban gardening set

Heeft jouw vader geen tuin, maar had hij die wel graag gewild? Met de Urban gardening set creëer je zelf een tuin in huis. Er zijn verschillende sets beschikbaar, maar in deze zit de goudsbloem, dwerg zonnebloem en kers. Prijs: €12,95.

Foto: Radbag

Op zoek naar andere leuke Vaderdag cadeautjes? Bekijk ook: 4 geweldige boeken over kamerplanten