5 originele cadeaus voor bloemenliefhebbers
Cadeaus voor bloemenliefhebbers
Foto: H&M Home
Leuk om te geven & te krijgen

5 originele cadeaus voor bloemenliefhebbers

Van een bos bloemen wordt iedereen blij, maar het is natuurlijk ook wel eens leuk om iets anders te geven. En waarom dan niet iets wat geen bloemen zijn, maar daar wel iets mee te maken heeft? We zetten een aantal leuke en originele cadeaus voor bloemenliefhebbers op een rij.

Bijzondere vaas

Vazen heb je eigenlijk nooit genoeg, want het is leuk om te kunnen afwisselen. Daarnaast past de ene vaas nou eenmaal beter bij een bepaald boeket dan de andere. Wat denk je van deze gloeilampvazen? Een set van zes stuks kost €22,95.

cadeaus voor bloemenliefhebbers
Foto: Radbag

Bloemenfoto op hout

Een bloemenfoto op hout is geweldige decoratie voor aan een kale muur. En deze bloemen verwelken tenminste niet. 😉 Je kunt zelf een afbeelding en afmeting uitkiezen. Ze zijn te koop vanaf €15,95.

originele cadeaus voor bloemenliefhebbers
Foto: Fotocadeau

Douchen met bloemen

Geen bloemetjesgordijn, maar een bloemetjes-douchegordijn! Gegarandeerd vrolijk douchen met dit mooie turquoise douchegordijn in je badkamer. Prijs: €24,99.

cadeaus voor bloemenliefhebbers
Foto: H&M Home

Anthurium plant

In plaats van een boeket, kun je ook eens een bloeiende plant geven. De anthurium plant komt in allerlei soorten, maten en kleuren, en past daarom in elk interieur. Ze gaan vanaf €7,99, en in dit artikel lees je waar je een anthurium plant kunt kopen of online bestellen.

De verschillende kleuren anthurium snijbloemen en planten

Geurkaars

Met een geurkaars die naar ‘Savage Garden’ ruikt, hoef je niet eens meer bloemen in huis te halen. Elke keer dat je ‘m aansteekt, waan je je in een wilde tuin!

originele cadeaus voor bloemenliefhebbers
Foto: Rituals

Heb jij nog andere ideeën voor cadeaus voor bloemenliefhebbers? Laat het ons weten via Facebook of Instagram!