3 leuke & handige online bloemenwinkels
3 leuke & handige online bloemenwinkels
Floral hotspots

3 leuke & handige online bloemenwinkels

Je wilt graag verse bloemen in huis hebben, maar hebt er niet altijd tijd voor om ze te halen. Wat doe je dan? Gelukkig zijn er tegenwoordig veel mogelijkheden om bloemen online te bestellen. Of dat nou eenmalig een boeket is of dat je een abonnement afsluit zodat ze wekelijks of maandelijks worden bezorgd. We zetten een aantal hele fijne online bloemenwinkels op een rij.

Lees ook: Bloemschikken tips: in 4 stappen een prachtig boeket

Bloomon

Bloomon is misschien wel de bekendste van het rijtje. Je kunt hier een bloemenabonnement afsluiten, maar ook een losse bos bestellen. Je kunt kiezen tussen small (€19,95), medium (€23,95) en large (€29,95). Daarna kies je of je eenmalig een bos wilt, of een abonnement wilt afsluiten. En tot slot kun je een bezorgmoment bepalen. Ben je overdag nooit thuis? Geen probleem, de bloemen kunnen ook ’s avonds bezorgd worden. Ideaal, toch?

Een andere mogelijkheid is de cadeaubos à €34,95. Het boeket wordt in een luxe geschenkdoos verpakt, met een persoonlijk kaartje. Als je deze voor 19:00u bestelt, wordt hij de volgende dag nog bezorgd.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door bloomon (@bloomonnl) op

Flower Up

Flower Up lijkt erg op Bloomon, maar zij bezorgen de bloemen per bakfiets! Hoe leuk is dat? Het is helaas (voorlopig?) alleen nog te bestellen in Amsterdam, maar hopelijk volgt de rest van Nederland snel. Ook bij Flower Up kun je kiezen tussen small (€20), medium (€25) en large (€35). De bloemen worden in een vaas bezorgd, dus je hoeft zelf helemaal niks meer te doen. Ook wel eens lekker!

Je kunt er ook een boeket voor iemand anders bestellen, die wordt feestelijk verpakt en voorzien van een label met de door jou opgegeven tekst. Een last minute cadeau nodig? Een boeket die vóór 14:00u besteld wordt, kan dezelfde dag nog geleverd worden.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door flowerUP (@flowerupamsterdam) op

The Flower Family

Een andere bloemenabonnement-service is The Flower Family. Als family member ontvang je periodiek één of meerdere boeketten. Je kunt kiezen tussen de Family Bundle (van €18,95 tot €39,95), Seasonal Flowers (van €14,95 tot €24,95) en Royal Roses (van €15,95 tot €33,95), die alledrie wekelijks wisselen van soort en kleur. Het zijn bijzondere bloemen, die je niet alledaags tegenkomt in de bloemist of kiosk. Daarna kun je kiezen wanneer en hoe vaak je de bloemen wilt ontvangen. De bloemen worden op dinsdag en/of donderdag tussen 09.00 en 22.00 uur door heel Nederland bezorgd.

Eenmalig een boeket bestellen is ook mogelijk, maar daarvoor wordt wel €6,95 extra bezorgkosten gerekend.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door The Flower Family (@theflowerfamily) op