4 nieuwe soorten anthurium snijbloemen op een rij
4 nieuwe soorten anthurium snijbloemen
Floratales

3 nieuwe soorten anthurium snijbloemen op een rij

Bij een anthurium wordt over het algemeen al snel aan de rode pot plant gedacht. Maar dat deze kamerplant in veel verschillende kleuren en varianten te koop is, lieten we in dit artikel al zien. En wist je dat de anthurium ook als snijbloem te koop is? Ook deze bloemen zijn geheel in één kleur of meerkleurig verkrijgbaar. Om je te inspireren zetten we een aantal nieuwe soorten anthurium snijbloemen op een rij. Zet ze in een mooie vaas of verwerk ze in een boeket, opvallen doen ze sowieso!

Impulz Anthurium

De Impulz Anthurium is niet te weerstaan. De tijdloze rode ton-sur-ton kleur is opvallend en geeft elegantie en stijl aan deze prachtige variant.

4 nieuwe soorten anthurium snijbloemen

Grand Slam Anthurium

De Grand Slam is niet zomaar een grasgroene snijanthurium. Deze bloem bereikt het allerhoogste niveau, het is een absolute topspeler!

4 nieuwe soorten anthurium snijbloemen

Sun Eye Anthurium

De Sun Eye Anthurium is uniek dankzij haar kleurenpallet. Ze straalt als de zon, zo zuiver en krachtig. Het is echt een charmante uitblinker!

4 nieuwe soorten anthurium snijbloemen

Welke van deze nieuwe soorten anthurium snijbloemen is jouw favoriet? Lees ook: Dit zijn de uiteenlopende kleuren anthurium snijbloemen en planten