3 nieuwe soorten anthurium potplanten die je vàst nog niet kende
nieuwe soorten anthurium potplanten
Floratales

3 nieuwe soorten anthurium pot planten die je vàst nog niet kende

Bij een anthurium denk je misschien al snel aan de rode pot plant. Maar wist je dat deze kamerplant in veel verschillende kleuren en varianten te koop is? Er zijn anthuriums geheel in één kleur, maar ook met meerdere kleuren. Om je te inspireren zetten we een aantal nieuwe soorten anthurium potplanten op een rij. Kies je lievelingskleur, of juist een kleur die je in eerste instantie nooit zou nemen, en zet ‘m als eyecatcher in huis!

Alaska Anthurium

Deze potanthurium is onderdeel van de Big American serie. Alaska is de grootste staat van de Verenigde Staten, en deze grootsheid zien we ook terug bij de gelijknamige potanthurium. De grote prominente bloemen blijven langdurig sneeuwwit en  zijn kenmerkend voor de Alaska.

Atlas Anthurium

In de Griekse mythologie is Atlas een sterke titaan, die de wereldbol draagt. Die kracht zit ook in de variëteit Atlas. Deze anthurium pot plant is groot en stevig, met mooie bloemen. Het is met recht een plant van wereldformaat!

Livium Anthurium

Livium is de eerste van de nieuwe anthuriumgeneratie die alle kunstliefhebbers verrast. De schildering van de bloemen is uniek, het is echte anthuriumkunst.

nieuwe soorten anthurium potplanten

Welke van deze nieuwe soorten anthurium potplanten is jouw favoriet? Lees ook: Anthurium verzorging: 7 tips op een rij