4 nieuwe soorten orchideeën, die je móet zien
4 nieuwe soorten orchideeën
Floratales

4 nieuwe soorten orchideeën, die je móet zien

Er bestaan wel 25.000 soorten orchideeën, waarvan de Phalaenopsis Orchidee (ook wel de Vlinderorchidee) de meest bekende is. En alleen al deze variant is verkrijgbaar in heel veel verschillende vormen en kleuren! Om te voorkomen dat je door de bomen het bos niet meer ziet, zetten we 4 nieuwe soorten orchideeën op een rij. Want het zou zonde zijn als je deze prachtexemplaren niet kende!

Folkestone orchidee

Anthura Folkestone is een opvallende orchidee met vele maagdelijk witte bloemen.De Britse schone is overweldigend in het aantal bloemtakken, die met hun groene kleur mooi bij het frisgroene blad passen.

Oxford orchidee

Anthura Oxford is even beroemd en tijdloos als de gelijknamige Engelse universiteitsstad. De witte bloemen van Anthura Oxford zijn sierlijk gerangschikt op de bloemtakken, en vormen een schitterend beeld.

Oxford orchidee

Santa Rosa orchidee

Anthura Santa Rosa is niet voor niets een veel voorkomende stadsnaam in het temperamentvolle Latijns Amerika. Het is een hele markante orchidee, doordat de lila gekleurde bloemen een fraaie oranje lip hebben.

Santa Rosa orchidee

Torino orchidee

Deze orchidee is direct te herkennen aan haar delicate, Italiaanse stijl. Anthura Torino heeft verfijnde, zachtgele bloemen met een gestreept patroon, en is daardoor erg populair.

Torino orchidee

Welke van deze nieuwe soorten orchideeën is jouw favoriet? Lees ook: Dit zijn de 7 populairste soorten orchideeën

Tags