Lentekriebels zijn aanstekelijk! - Bloomifique
Lifestyle

Lentekriebels zijn aanstekelijk!

Na een lange koude winterperiode kijken veel mensen uit naar de lente. De aangename temperaturen en de zonnestralen op je gezicht zorgen voor heerlijke lentekriebels. Tijd om meer aandacht te geven aan jouw tuin! Haal de tropen naar je achtertuin want bloemen en planten geven je een goed gevoel.

Voorjaarskriebels
Wanneer de winterslaap voorbij is, kijken we uit naar nieuw leven in de tuin. Maart is de lentemaand, maar vaak is het dan nog lang guur. Toch is er geen houden aan. De natuur kan bijna niet langer wachten en het is tijd voor de vroegbloeiende planten om hun mooie bloemen te showen. De bladeren en bloemen barsten los in ongekende weelde.

Tropen in je achtertuin
Het tuinorchideeën assortiment brengt de exotische schoonheid van orchideeën in je eigen tuin. De Garden Orchid serie bestaan uit Pleione, Cypripedium, Calanthe en Bletilla. De soorten verschillen in bloemvorm, kleur en planthoogte, maar zijn allen bij uitstek geschikt voor een schaduwplek in de tuin. Dit zijn echte voorjaarstoppers, zo’n bloeiende tuin is voor iedereen weggelegd.

 

 

 

 

 


En binnen?

Binnen is net zo belangrijk als buiten. De lente is het seizoen waarbij je jouw interieur eenvoudig een boost kan geven. Met toffe accessoires maak je het binnen vrolijk en gezellig!

Vrolijke lentekleuren als geel, wit en lila zijn samengebracht in een uitgebreide pot vol met masdevallia planten. Masdevallia zijn vrij kleine orchideeën met kleine juweeltjes van bloemen in prachtige kleuren en vaak met sierlijke slierten. Vier de lente en ‘Let the sunshine in’!