Groen, groener, groenst - Bloomifique
Lifestyle

Groen, groener, groenst

Groen is helemaal hot! Loop eens een boetiekje, restaurant of een meubelwinkel in. Grote kans dat je hier groene planten tegenkomt. De laatste tijd ben ik er extra op gaan letten en is het mij opgevallen dat de groene plant steeds vaker opduikt. Maak jij zelf gebruik van social media? Dan kan je er niet omheen. Als ik de tijdlijn van mijn Instagram bekijk, kleurt de meerderheid groen.

Maak jouw interieur af

Heb jij al een groene plant in jouw huis of op een andere plek staan? De plant wordt steeds belangrijker als accessoire; het is een sfeermaker in huis en past bij elk interieur. Er is tegenwoordig zoveel keus als het om planten gaat. Wil je groot, klein, veel blad, weinig blad, met kleur of zonder, alles kan en mag! Een grote plant zou je misschien niet heel snel kopen, maar mocht je toch een lege plek  hebben in huis, dan is dit wel echt een eyecatcher!

 

 Foto: mooiwatplantendoen.nl

Genieten van een tafel

De eetkamer is vaak de centrale plek in  huis waar de dag wordt doorgenomen. Omdat de tafel vaak zo lekker groot is, is de verleiding ook groter om er van alles op te leggen. Wat fruit, een krant, kleding en folders. Herken je dit? Maak van jouw tafel echt een tafel waar je van kunt genieten. Je kunt er wel naar blijven kijken, zó leuk! Zet een aantal planten op tafel in leuke potten, op een leuke schaal of met een stolp eromheen. Je zult zien dat je geen kranten, folders of kleding meer op je tafel neerlegt. Ik tenminste niet!

 Foto: mooiwatplantendoen.nl

 Maak je huis klaar voor de herfst

Bekijk je huis eens kritisch en ga aan de slag met de accessoires die je hebt. Ga naar de bloemist of een tuincentrum en haal planten en accessoires om je huis een echte herfstsfeer te geven. Heb je even geen inspiratie?

Bekijk mijn andere blogs of vraag het aan iemand in de winkel, ook zij willen je vast helpen. Een plant hoeft niet meer in een standaard pot te staan. Er zijn zoveel leuke manieren om je plant neer te zetten in je huis. Denk bijvoorbeeld aan de tasjes, manden of lampen waar planten en bloemen in worden gezet! Vergeet niet dat je het ook met kleurrijke planten kan combineren!

Foto: bloemenbureauholland