3 tips voor kerstversiering in een kleine woning
kerstversiering in een kleine woning
Interieur

3 tips voor kerstversiering in een kleine woning

Woon jij klein en denk je daarom dat je geen kerstversiering in huis kwijt kunt? Think again! Elke woning kun je in kerstsferen omtoveren, het maakt niet uit hoe groot of klein deze is. Om je te helpen, verzamelden we drie ideeën voor kerstversiering in een kleine woning. Wel zo gezellig!

Plant = kerstboom

Heb je geen plek om een kerstboom neer te zetten? Kies dan een plant uit en benoem die voor een maand tot kerstboom. Hang er lichtjes in, kerstballen en kijk of je misschien ook ergens een piek kwijt kunt. Kies bij voorkeur voor een plant met rode bloemen, zoals een anthurium. De combinatie van groen en rood geeft een instant kerstgevoel!

Rode accenten

Zoals gezegd: de kleur rood is onlosmakelijk verbonden aan kerst. Dus bekijk of je deze kleur nog meer in je interieur kunt verwerken! Zet bijvoorbeeld een aantal anthurium snijbloemen in een vaas, leg rode servetten op tafel en zet wat rode kaarsen neer.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Anthurium & Orchid lovers (@bloomifique) op

Winterse look

Als jouw woning een winterse look heeft, voelt het sowieso al meer kerstachtig aan! En dat kan in kleine dingen zitten, zoals bijvoorbeeld een wollen kleed op de bank, schapenvachtje op de vloer, en brandende kaarsen. Zeker als je dit combineert met warme kleuren en houten accenten.

Wedden dat jij je door deze kerstversiering ineens helemaal in de kerstsferen bevindt? Enne, het zal echt niemand opvallen dat er geen kerstboom staat! Lees ook: Zo maak je een tafelschikking met bloemen voor tijdens het kerstdiner