Dit zijn de 4 super leuke kerst trends van 2019
ideeën om bloemen in je kerstversiering te verwerken
Interieur

Dit zijn de 4 kerst trends van 2019

Kun jij ook niet wachten tot kerst? Het feest begint al met het versieren van je huis. En daar komt tegenwoordig veel meer bij kijken dan alleen een kerstboom neerzetten en decoreren. Wat denk je van het kleinste kamertje? Is toch wat gezelliger! En de keuken mag ook zeker wel in de kerststemming omgetoverd worden. Daar brengen jullie immers veel tijd in door, tijdens het bereiden van het kerstmaal. Benieuwd naar de kerst trends van 2019? De experts van Intratuin zetten er vier op een rij.

Lees ook: 3 tips voor kerstversiering in een kleine woning

De Kerst trends van 2019

Golden Glow

Goud hoort bij kerst, maar de Golden Glow kerst trend gaat een stapje verder. Hierin worden warme kleuren gecombineerd met natuurlijke materialen. Denk okergeel, oranje en amber, samen met hout en wol. En door kunstlicht met kaarslicht te gebruiken, creëer je daadwerkelijk de gouden zonnestralen in huis.

DIY: goudkleurige anthurium bloemen maken
Foto: Anthurium Info

Mystic Nature

Met de Mystic Nature kerst trend haal je Scandinavië in huis, met haar prachtige natuur en noorderlicht. Het is een stoere en aardse trend, waarin robuuste materialen gecombineerd worden met koele kleuren. Denk hierbij aan steen, hout, denim en kurk, met sneeuwwit, blauw en turquoise. Grote kaarsen, parelmoer en dierlijke accenten zoals een pauwenveer of kunstschapenvacht maken het helemaal af.

Shades of Glamour

Shades of Glamour is de kerst trend voor de romanticus onder ons. Met deze trend combineer je zachte materialen met ronde, vrouwelijke vormen en speels soft neon. Zo creëer je een luxe, rozige kerstsfeer, geïnspireerd op Londens chic met een art deco accent. Denk aan velvet, kristallen glazen, ronde kaarsenhouders, en touch of gold.

cocktails met bloemen

Winter Picnic

Met de Winter Picnic kerst trend waan je je in een winters bergchalet. We gaan voor een klassieke kerstdecoratie, met een moderne twist. De traditionele kerstkleuren rood, groen en zilver worden gecombineerd met hout, veel glitter, kerstmannetjes en andere leuke figuren voor in de kerstboom.

kerstversiering in een kleine woning

Lees ook: 4 ideeën om bloemen in je kerstversiering te verwerken