Het meest persoonlijke cadeau ooit: de orchidee - Bloomifique
Show who you are with orchids
Leuk om te geven & te krijgen

Het meest persoonlijke cadeau ooit: de orchidee

We hebben het gevonden! Het ideale en meest persoonlijke cadeau dat je maar kunt bedenken: een orchidee.

Dat de orchidee een unieke en veelzijdige bloem is, hoeven we  je waarschijnlijk niet te vertellen. Maar wist je ook dat er voor elke persoonlijkheid een passende orchidee is?  Er zijn namelijk maar liefst 25.000 soorten die door de haast oneindige diversiteit in kleuren en maten prima in staan om te laten zien wie jij bent.

Show who you are with Orchids

Een gele onicidium past perfect bij zorgzame, gulle en engelachtige personen die voor anderen klaar staan en de oranje cambria pas goed bij creatieve en innovatieve mensen.

De exotische en bijzondere bloemen van de paarse vanda, maken deze soort een geschikt cadeau voor ontdekkers, die altijd zoekende zijn naar unieke dingen. Voor dromige, brave en onschuldige types is een witte dendrobium dan weer meer geschikt. Aan de andere kan t is de kleurrijke Cattley het ideale cadeau voor de Joker en de charismatisch roze-witte miltona voor de magican.

Is je vriendin een betrouwbare realist geeft haar dan een rustige of zelfs biologische phalaenopsis. Is ze meer een rebels type dat alles net even anders wilt? Ga dan juist voor een orchidee met knallende of afwijkende kleuren, zoals de knaloranje masdevallia. Voor heersende typjes die alles groots en indrukwekkend willen is een paphiodelium met grote bloemen ideaal. Romantische, zwoele, warme types zullen in katzwijm vallen voor bijvoorbeeld een roze Miltonia en serieuze, degelijke denkers vallen waarschijnlijk als een blok voor een oud roze phalaenopsis. Echte helden en beschermers eer je natuurlijk met een dendrobiom nobile.

Voor iedere persoonlijkheid, is dus een passende orchidee te vinden en dit was pas een kleine selectie. Het leuke is dat je nu op orchitypes.eu  een test kunt doen om te ontdekken welke orchidee op jouw lijf (of dat van je vriendin) is geschreven.

Foto’s: The art of life