Je favoriete bloem cadeau, wie wil dat nou niet? - Bloomifique
Favourite flower funnyhowflowersdothat.co.uk
Leuk om te geven & te krijgen

Je favoriete bloem cadeau, wie wil dat nou niet?


Ik heb het al eerder geroepen: bloemen zijn het meest persoonlijke cadeau dat je iemand kunt geven. Zeker als je kiest voor iemands lievelingsbloem. De beste manier om te laten zien dat je om iemand geeft.

Een waardevol en persoonlijk cadeau

Als je last-minute nog een cadeautje moet kopen, kom je al snel aan met een bosje bloemen. Immers een geschikt cadeau voor elke gelegenheid, maar vaak zijn deze bosjes niet heel bijzonder en verre van persoonlijk (zeker als drie andere gasten hetzelfde doen). Terwijl we van vrienden juist een persoonlijk cadeau verwachten. Het persoonlijke aspect maakt namelijk de verbinding tussen de gever en de ontvanger zichtbaar en symboliseert de intimiteit van de relatie.

quote_attention-greatest-gift

Gelukkig tover je een simpele bos bloemen makkelijke om in een super persoonlijk cadeau door voor iemands lievelingsbloem te kiezen. Dit maakt het cadeau waardevoller, omdat jouw keuze voor iemands favoriete bloem het gevoel oproept dat hij/zij geliefd is, omdat jij als gever laat zien dat je hem/haar goed kent. Op dat moment is de bloem of het boeket uniek voor hen. Je geeft dus niet alleen een prachtige bloem, maar ook aandacht. En laten we eerlijk zijn aandacht is het beste cadeau dat er is.

Favourite flower funnyhowflowersdothat.co.ukLievelingsbloemen maken gelukkiger

Stiekem wisten we het natuurlijk al, maar het is nu ook wetenschappelijk bewezen: lievelingsbloemen maken gelukkiger. Uit onderzoek van Tollwasblümenmachen.de blijkt dat bloemen een neurowetenschappelijk aantoonbaar effect hebben op onze stemming. Op het moment dat iemand een boeket met zijn of haar lievelingsbloem ontvangt, vergeet diegene even alles om zich heen, gaat alle aandacht naar het attente boeket en stijgt het geluksgevoel met 200%.

Elke lievelingsbloem heeft een verhaal

Met een lievelingsbloem geef je ook herinneringen en laat je zien dat je iemand echt kent. Elke lievelingsbloem heeft namelijk een verhaal verbonden aan een bijzonder moment in je leven vol mooie, lieve, verdrietige of vrolijke momenten. Met een lievelingsbloem kun je de ontvanger dat moment laten herbeleven.

Favourite flower hashtag story#Lievelingsbloem hashtag Story

Via mooiwatbloemendoen.nl  kun je nu het verhaal achter jouw lievelingsbloem delen met een paar simpele hashtags die jouw verhaal samenvatten. Een mooie manier om vrienden te laten weten wat jouw favoriete bloem is voor als ze eens op zoek zijn naar een last-minute cadeau.

Tags