De beste cocktails voor oud & nieuw - Bloomifique
Bloeiende festiviteiten Culinair

De beste cocktails voor oud & nieuw

2016 is bijna ten einde, dus hef je glas om 2016 uit te zwaaien en 2017 te verwelkomen. Om van het laatste feest van het jaar iets speciaals te maken, vieren we het met prachtige bloeiend cocktails. Waarschuwing: ze zijn bijna te mooi om te drinken.

Bloeiende champagne

Zonder champagne is oud & nieuw niet compleet. De bubbels maken het een feestelijk drankje en met wat eetbare bloemen is het nog feestelijker. Bekijk het recept op myhippiekitchen.com.

cocktails-with-edible-flowers4 cocktails-with-edible-flowers3 colourful cocktail with exotic Orchid

 

Feestdagen rood

Blijf in lijn met het seizoen met deze Hibiscus en whisky cocktail die perfect in de sfeer van de feestdagen past door zijn rode kleur. Bekijk het recept van de Southern Tart.

Ik vind dat de Hibiscus perfect bij de feestdagen past door zijn diepe rode kleur. Maar wil je iets meer bubbels tijdens oud & nieuw? Gebruik dan prosecco en voeg een hibiscus bloem en wat hibiscus siroop toe. Bekijk het recept van deze wilde hibiscus prosecco cocktails.

Exotisch tintje

Een cocktail met citrus, honing en bloemen, een kleurrijke cocktail om het jaar feestelijk af te sluiten. En door het toevoegen van een orchidee is het de beste exotische einde van het jaar, want tsja niet iedereen kan oud & nieuw op een tropisch eiland vieren ­čśë Bekijk ┬áhet recept op proflowers.com.

Ik wens je een heel gelukkig bloeiend nieuw jaar. Proost!