Is het nodig om anthurium voeding te gebruiken?
Is het nodig om anthurium voeding te gebruiken?
Eerste hulp bij verzorging

Is het nodig om anthurium voeding te gebruiken?

Is het nodig om anthurium voeding te gebruiken? Dat kan een vraag zijn die bij je opkomt als jouw anthurium bijvoorbeeld niet heel uitbundig bloeit. En het antwoord is: ja! Anthurium voeding bevat namelijk essentiële voedingselementen en een rijke mix van sporenelementen. In dit artikel vertellen we je er meer over.

Lees ook: 4 styling ideeën met anthurium potplanten & snijbloemen

Wat is anthurium voeding?

In anthurium voeding zitten extra humusextracten en een 100% plantaardige biostimulant. Hierdoor kan je plant de voeding beter opnemen. Daarnaast krijgen de bladeren een mooie diepgroene kleur door Magnesium (MgO) en IJzer (Fe). Door anthurium voeding te gebruiken, wordt je plant dus sterker en gezonder.

Tips om anthurium voeding te gebruiken

Je kunt anthurium voeding het beste één keer per week gebruiken. Neem 1 dop anthurium voeding per liter water. Vergeet niet de fles goed te schudden voor gebruik en na gebruik de gieter en dop om te spoelen met schoon water.

Zet de anthurium vervolgens op een lichte plek, maar niet in direct zonlicht. De plant doet het goed in een hoge luchtvochtigheid, dus de badkamer is ook een goede standplaats.

Lees ook: 3 dingen die je níet moet doen bij een anthurium

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Anthurium & Orchid lovers (@bloomifique) op