Planten op Instagram: 4 geweldige accounts om te volgen
Planten op Instagram
Mode

Planten op Instagram: 4 geweldige accounts om te volgen

Planten op Instagram: je kunt er niet omheen. Elke dag weer zijn we uren kwijt aan het bewonderen en opslaan van de meest bijzondere foto’s van bloemen en planten op Instagram. Het biedt zoveel inspiratie (en eerlijk is eerlijk, ook wel een beetje hebberigheid ;-))! Kun jij nog wel wat aanraders gebruiken? Dit zijn onze 4 favoriete Instagram-accounts die vol planten staan:

Haarkon

Deze is voor de reizigers onder ons! De Engelse India en Magnus zijn een stel en beiden fotograaf van beroep. Op @haarkon_ delen ze prachtige foto’s van al het groen dat ze op reis tegenkomen.

House Plant Club

@houseplantclub is dé club voor liefhebbers van kamerplanten! Al je lievelingsplanten komen er langs en als je #houseplantclub bij je plantenfoto’s plaatst join je de club! 🙂

Plants on pink

Planten en roze: het is de perfecte combi. Moet je nagaan als je er een heel Instagram-account mee vult! Op @plantsonpink vind je de mooiste foto’s van planten op een roze achtergrond. Ja, hier kun je uren ronddwalen. Zeg niet dat we je niet hebben gewaarschuwd. 😉

Urban jungle blog

Op @urbanjungleblog verdwaal je zoals de naam al zegt in de meest geweldige urban jungles. Woonkamers, keukens, slaapkamers en badkamers over de hele wereld staan er vol mee. Hier krijg je jeukende handen van! Wedden dat je meteen op zoek gaat naar een (of zelfs meerdere) planten?

Volg je ons account vol bloemen en planten op Instagram ook al? Klik hier!

Lees ook: 6 originele cadeaus voor plantenliefhebbers