4 inspirerende Instagram-accounts vol bloemen
Instagram-accounts vol bloemen
Foto: The Flower Family
Mode

4 inspirerende Instagram-accounts vol bloemen

Wat doe jij als je je verveelt of even moet wachten? Wij grijpen stiekem al heel snel naar onze telefoons, om op Instagram rond te dwalen. En het liefst zien we daar dan mooie foto’s van bloemen en planten, om weer nieuwe inspiratie op te doen. Onlangs deelden we onze favoriete Instagram-accounts vol planten al, en vandaag die van bloemen! Uit deze 4 Instagram-accounts vol bloemen halen wij momenteel de meeste inspiratie:

De Meisjes van de Bloemen

De Meisjes van de Bloemen maken, zoals ze zelf zeggen, alles van bloemen en planten. Van installaties tot boeketten tot kleine vaasjes met bloemen. Het is elke keer weer een feestje als ze een foto uploaden, want de ene is nog mooier dan de andere.

Bloomon

Bloomon ken je waarschijnlijk wel van de prachtige veldboeketten die ze aanbieden via een abonnement. Maar heb je hun Instagram-pagina wel eens bekeken? Ze delen de mooiste foto’s van hun boeketten, behind the scene verhalen en handige tips.

Een bericht gedeeld door bloomon (@bloomonnl) op

Mooi wat bloemen doen

Op Mooi wat bloemen doen vind je heel veel bloemen-inspiratie. Van bloemengatherings tot bonte bloemenkronen, de mooiste boeketten en alles er tussenin!

The Flower Family

The Flower Family staat voor betekenisvolle bloemen, die direct van gespecialiseerde en gepassioneerde kwekers komen. Op Instagram delen ze handige tips, groene quotes en natuurlijk heel veel mooie bloemen!

Volg je Bloomifique ook al op Instagram? En ken jij nog andere leuke Instagram-accounts vol bloemen? Laat het ons weten!