Dit is de flexa trendkleur van 2020: Tranquil Dawn
Dit is de Flexa trendkleur van 2020: Tranquil Dawn
Mode

Dit is de Flexa trendkleur van 2020: Tranquil Dawn

Onlangs kondigde verfmerk Clare Frozen al tot de trendkleur van 2020 aan. Maar ook verfmerk Flexa heeft er nu een uitgeroepen, Tranquil Dawn, die daar veel op lijkt! Elk jaar komen Flexa-kleurspecialisten van het Global Aesthetic Center, internationale designexperts en architecten bij elkaar om de nieuwste wereldwijde trends te bespreken. Vervolgens worden deze inzichten vertaald naar één hoofdkleur voor 2020. In dit artikel lees je er meer over!

Lees ook: Trend alert: roze planten

Flexa trendkleur van 2020

Tranquil Dawn is dus de Flexa trendkleur van 2020. Het is een lichte groengrijze tint, met een blauwe ondertoon. De kleur voelt helder aan en straalt licht uit. In totaal zijn er voor de trendkleur van 2020 vier kleurpaletten:

  • A home for creativity
  • A home for care
  • A home for play
  • A home for meaning

Uit deze verschillende kleurpaletten blijkt dat Tranquil Dawn zowel met warme als koude kleuren te combineren is. De kleur kan bijvoorbeeld een donkere en winterse uitstraling geven, maar met een ander kleurpallet is een lichtere of rustige variant ook goed mogelijk. Of juist met felle, speelse kleuren. Je kunt er echt alle kanten mee op!

Tranquil Dawn in je interieur

Tranquil Dawn is op vele manieren in je interieur te verwerken. Je kunt een hele muur met deze trendkleur verven, maar hij is ook geschikt voor accenten tussen vollere kleuren in. Je zou de kleur zelfs voor op het plafond kunnen gebruiken! Een aantal ideeën:

Dit is de Flexa trendkleur van 2020: Tranquil Dawn

Zo verzorg je je planten als je op vakantie gaat Dit is de Flexa trendkleur van 2020: Tranquil Dawn