De next beauty must-have: bloem lippenstiften - Bloomifique
Mode

De next beauty must-have: bloem lippenstiften


Bloemen en cosmetica zijn een fantastische combinatie, we kennen allemaal dat de bloemengeuren van parfum en nu zijn er zelfs fantastische bloemen lippenstiften met nog een extra magische eigenschap waardoor ze jouw nieuwe make-up favoriet worden!

 Kailijumei flower lipstick

Een paar maanden geleden stond het internet op zijn kop door deze heldere lipsticks met gouden vlokken en een kleine bloem midden in het midden van het Chinese merk Kailijumei. Deze fantastische nieuwe beauty gadgets zijn zo populair dat ze elke keer dat ze worden aangevuld onmiddellijk zijn uitverkocht, ondanks dat ze best prijzig zijn ($ 33 – $ 40). Het goede nieuws voor alle Europese beauty lovers is dat Winky Lux met een betaalbare versie komt met echte chrysanten. Het beste nieuws: ze zijn verkrijgbaar via Asos! Ik vind ze bijna te mooi om te gebruiken. Maar ze hebben nog een speciale eigenschap waarom je dat wel zou moeten doen.

winky-lux_3

Abracadabra: op maat gemaakte kleur speciaal voor jou

We weten allemaal dat het moeilijkste aan het kopen van een lipstick is het vinden van de juiste kleur die past bij jouw huid. Met deze lippenstiften hoef je je daar niet meer druk om te maken. Ze gaan transparant je lippen op en dan gebeurt er iets magisch.

De kleur van de originele Kailijumei lippenstift veranderd afhankelijk van de temperatuur van je lichaam en bied een natuurlijke, maar glossy roze glans. How cool is dat! De Winky Lux bloemen balsem doet niet onder voor het origineel, aangezien de kleur ontwikkeld naar een unieke roze tint die perfect is voor jouw lippen. Het reageert met de PH waarde van jouw huid. Dus geen gedoe meer om de perfecte tint lippenstift te vinden! Als klap op de vuurpijl zijn ze ook super hydraterend en zullen je lippen glad gepolijst doen lijken.

Tags