Geïnspireerd door Fleuramour: bloemendecoraties - Bloomifique
Bloom up your interior with great flower decorations spotetd at Fleuramour
Interieur

Geïnspireerd door Fleuramour: bloemendecoraties


Soms kom je zulke mooie bloemencreaties tegen dat je deze het liefst zo in je eigen huis zou zetten. Mij gebeurde dit afgelopen weekend tijdens Fleuramour. Geniet van de mooiste en indrukwekkendste creaties.

Een lounge omringt door bloemen

Iedereen wil toch een plek om thuis te relaxen. Ik werd geïnspireerd door het pronkstuk van Fleuramour. Dit jaar creëerden Hanneke Frankema en Max van de Sluis een lounge omringt door 12.000 bloemen. Als je graag een unieke relaxplek wilt creëren, is dit een geweldig idee.
Fleuramour showpiece feeling by Hanneke Frankema & Max van der Sluis

Bloemen op tafel 2.0

Bloemen op tafel geven altijd extra sfeer tijdens een eettentje. De bloemenkunstenaars in Alden Biesen lieten zien dat er meer mogelijk is dan alleen bloem in een vaas.

Florale eyecatchers

Een groot bloemenarrangement is natuurlijk de ultieme eyecatcher. Deze bloeiende torens zijn een geweldige manier om , in combinatie met een spotje, leven te brengen in een donkere hoek.

Als je zin hebt in nog meer spektakel, denk dan eens aan een bewegend element.

Flower tower spotted at Fleuramour 2016 Spinng flower tower spotted at Fleuramour 2016

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Als je niet veel ruimte hebt om bloemen neer te zetten kun je overwegen om bloemen op te hangen of prachtige frames mee te decoreren. Mogelijkheden genoeg. Deze frames met bloemen zijn bijvoorbeeld prachtige roomdividers.

Flowered frames spotted at Fleuramour 2016. These could be used as room dividers

Hangende ballen vol bloemen zijn hot! Maar ook levende kunst aan de muur is een geweldige manier om bloemen in je interieur te gebruiken.

Living art spotted at Fleuramour 2016. Hanging flowers