5 dingen die plantenliefhebbers herkennen
Planten met een panterprint
Flower Crush

5 dingen die plantenliefhebbers herkennen

Als jij ook zo’n enorme plantenliefhebber bent als wij, dan herken je onderstaande punten zeker weten. Want planten zijn niet zomaar accessoires die je huis versieren. Nee het zijn levende wezens die verzorgd en vertroeteld moeten worden. Net kinderen, zou je kunnen zeggen. 😉 Om te laten zien dat je niet de enige plantengek bent, zetten we 5 dingen die plantenliefhebbers herkennen op een rij. Laat je ons via Facebook of Instagram weten in hoeveel van de 5 jij je kunt vinden?

Je praat met ze

Als je alleen thuis met je planten bent, praat je tegen ze. Bijvoorbeeld tijdens het water geven of terwijl je controleert hoe ze het doen. En het zijn de beste luisteraars!

Lees ook: 6 cadeaus voor plantenliefhebbers

Je praat over ze

En bij praten met je planten blijft het niet. Nee, je praat ook veel óver ze. Het liefst de hele dag door, met iedereen die het maar wil horen (of geen nee durft te zeggen). Daarom bevind jij je ook in de planten community op Instagram en zit je in meerdere planten gerelateerde Facebook-groepen. Anders zou je omgeving helemaal gek worden.

Ze staan op alle foto’s

Je telefoon staat vol met foto’s van je planten. Je hebt zelfs meer foto’s van je planten dan van je geliefde, vriendinnen of familie! Ze zijn ook gewoon heel fotogeniek.

Je blijft maar kopen

Je koopt meer ‘kleding’ voor je planten dan voor jezelf. Een nieuwe bloempot, gave gieter of plantenverstuiver, altijd is er wel iets aan vervanging toe. En niet alleen jij wordt er blij van, je planten ook!

Lees ook: DIY: Bloempotten van dingen die je al in huis hebt maken

Je verzamelt stekjes

Elke keer als je bij iemand thuis bent en je ziet een mooie plant, vraag je om een stekje. Je kunt het gewoon niet laten! Gelukkig ben je zelf ook heel gul met het uitdelen van stekjes: sharing is caring.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Anthurium & Orchid lovers (@bloomifique) op