Breng de lente in het interieur met kleur - Bloomifique
Interieur

Breng de lente in het interieur met kleur


Nu de donkere dagen achter ons liggen is het tijd voor wat meer kleur in het interieur. Warme kleuren geven in de winter de warmte die we zoeken. Felle kleuren brengen juist de vrolijkheid van de lente in huis. Helemaal volgens de laatste Groenbranche stijltrends!

In de Energise stijltrend staat een frisse en energieke uitstraling centraal die aansluit bij het nieuwe credo van fit zijn en daadkracht uitstralen. Energieke kleuren worden gecombineerd met vergrijsde tinten en bloemen en planten mogen als ultieme leverancier van zuurstof en daarmee energie en levenskracht natuurlijk niet ontbreken.

Lente in je interieur met kleur gele phalaenopsis

Uit alles straalt een winnaarsmentaliteit waarmee we laten zien dat we de wereld aan kunnen. Een ontspannen en toch actieve plek creëer je door fris, krachtig en functioneel met elkaar te combineren. Dat is te zien in krachtige, strakke bloem- en bladvormen of opvallende kleurbanen. De strakke, geometrische materialen en dessins hebben sportverwijzingen zoals strepen, stippen en honingraadstructuur.

Foto mooiwatbloemendoen.nl

Mooi geel is niet lelijk

Sterker nog geel is hot en past goed bij deze stijltrend. Vorig jaar kwam deze opvallende kleur die staat voor wijsheid, creativiteit en fantasie al terug in hippe interieurs. Geel wordt ook geassocieerd met zon, licht, lente en, last but not least, leven.  Dé gele lente bloem bij uitstek, de Narcis,  staat dan ook voor een nieuw begin. Deze optimistische kleur geeft energie en stimuleert activiteit. Met een bos gele bloemen op je bureau kun je er dus weer even tegen aan.


Foto: mooiwatbloemendoen.nl