2 manieren om jouw paastafel te stylen - Bloomifique
Bloeiende festiviteiten Interieur

2 manieren om jouw paastafel te stylen

Moet je dit jaar de traditionele paasbrunch organiseren? Pak het dit jaar groots en bloeiend aan om gelijk het begin van de lente te vieren. Bij mooiwatbloemendoen.nl weten ze wel hoe je een bloeiende paastafel creëert met een botanisch chique of stijlvol pastel randje.

Botanisch chique

Op tafel stelen de bloemen en planten graag de show. Kies daarom voor een rustige basis. Denk aan een linnen tafelkleed en keramiek servies in vergrijsde tinten, een verguld goud bestek en plateaus van hout. Dit geeft je brunch in 1 klap een chique randje. Haal de familie-erfstukken uit de kast, zoals kristallen glazen en gouden kandelaars, om je tafel een persoonlijke touch en een vleugje vintage mee te geven. Gekleurde hyacinten, narcissen en tulpen met was mos brengen de tafel in een vrolijke botanische sfeer.

Stijlvol pastel

Lichtroze, zachtgeel, poederblauw, perzik – op een basis van wit creëer je er een paassfeer mee die doet denken aan een bloeiende aquarel. Gebruik transparant glaswerk om van je brunchtafel een stijlvol lentefeestje te maken. Over verschillende vazen verdeel je losjes grillige bloemen als parkiettulpen, hyacinten en nerines in combinatie met wat grassen. Naturel, verrassend en mooi – schuif maar aan!

 

Wissel dit jaar de klassieke wilgentak eens om voor grote ‘botanicals’ zoals robuuste bloeiende takken pruimenbloesem, kersenbloesem of magnolia. Dan heb je zowel een indrukwekkend boeket als een fraaie binnenboom waar je lang plezier van zult hebben.

Voor welke stijl ga jij? Fijne paasdagen!

Bron: mooiwatbloemendoen.nl