3 manieren om jouw kersttafel te stylen - Bloomifique
Interieur

3 manieren om jouw kersttafel te stylen

Het is bijna kerst, dus tijd om te checken of alles geregeld is. Kerstboom, check, heerlijk eten, check, fantastisch gezelschap, check. Het enige wat we nog moeten regelen zijn wat decoraties voor de eettafel, want een kersttafel is niet compleet zonder decoraties.

Klassiek

Als ik denk aan kerst, dan denk ik aan rood, dennentakken, hulst en gouden decoraties. Traditionele decoraties en tafellopers bezorgen mij een glimlach en brengen me direct in kerstsferen.

Style a classic Christmas table

Wil je eigenlijk eens wat anders, met hetzelfde warme gevoel? Ga voor paars. Ik denk dat kerst het meest verfijnde feest van het jaar is, dus waarom zouden we het niet in stijl vieren met de meest warme en luxe kleur die we kennen. Toevallig ook nog eens de trendkleur van dit najaar. Het is makkelijk toe te passen met een paars tafelkleed en wat paarse bloemen zoals een anthurium of calla.

style a pruple Christmas table with Anthurium

Natuurlijk

Natuurlijk is hip, we zien natuurlijke materialen als ruw hout al een tijdje in het interieur en ik heb altijd al kerst willen vieren in een gezellige houtenblokhut. Deze sfeer is makkelijk toe te passen op een eettafel setting met kaarsenstandaards en placemats van boomstammen.

Style a natural Christmas table

Deze stijl is misschien iets heel anders dan wat je gewend bent van een traditionele kersttafel, maar ik moet zeggen dat ik deze natuurlijke, stoere, maar toch ook warme en gezellige stijl wel leuk vind. Het voel alsof je in een mysterieus bos bent door de dennentakken en het onbewerkte hout.

Kleurrijk

Laten we er een vrolijke kerst van maken en de donkere dagen verslaan met een kleurrijke feestelijke tafel. Wat ik het mooiste vind aan een feestelijke tafel is de prachtige tafelloper in het midden. Het is leuk om deze van klassieke dennentakken te maken, maar hoe cool is het om deze te upgraden met allerlei groene bloemen zoals anthurium en orchidee?

Style a colourfull Christmas table

Hopelijk ben je geïnspireerd om een prachtige kersttafel te maken en geniet van een feestelijke maaltijd met jouw geliefde.

Foto bronnen