Wat zegt jouw lievelingsbloem over jou? - Bloomifique
What does your favourite flower say about you
Floratales

Wat zegt jouw lievelingsbloem over jou?


Bloemen hebben vaak een symbolische betekenis waardoor ze prima instaat zijn om in staan om te laten zien wie jij bent. Mooiwatbloemendoen.nl zocht uit wat jouw lievelingsbloem zegt over je persoonlijkheid.

Roos

favouriteflower_meaning_roseAls de koningin van de bloemen jouw favoriet is, is de kans groot dat je zelf gepassioneerd bent in het leven. Je bent romantisch en waardeert quality time met de mensen die dicht bij je staan.

Lelie

favouriteflower_meaning_lily

Je bent esthetisch ingesteld. Je vindt het belangrijk dat de boel goed verzorgd eruit ziet. Je omgeving heeft maar geluk met zo’n verzorgend typetje!

Freesia

favouriteflower_meaning_freesia

Deze vintage klassieker is vooral populair bij mensen die van pure, smaakvolle schoonheid houden. Die oog hebben voor detail. Geef hem ook eens cadeau; de bloem staat symbool voor onvoorwaardelijke liefde.

Alstroemeria

favouriteflower_meaning_alstroemeria

De Alstroemeria staat voor vriendschap. En dat is exact wat je bent, een goede vriendin! Je zit vol verrassingen en weet altijd een positieve draai te geven aan situaties.

Chrysant

Je bent een nuchter persoon en soms ietwat praktisch ingesteld. Je geniet van tradities en samenzijn, al was het maar tijdens een zondags ontbijt. Een mooi boeket vol chrysanten op tafel kan dan écht niet ontbreken. Maar, het leuke aan jou is, is dat je heel verrassend uit de hoek kan komen.

Gloriosa

favouriteflower_meaning_gloriosa

Je bent ambitieus en gaat voor de volle 100% voor je carrière. Je staat nooit stil en staat erom bekend 100 ballen in de lucht te kunnen houden. Rust ook eens uit en geniet van de mooie Gloriosa in een vaas.

Tulip

favouriteflower_meaning_tulip

Jij hebt plezier in het leven, een genieter pur sang. Thuis, maar evengoed hou je ervan om op vakantie te gaan en nieuwe plekken te ontdekken. De lente, dat is echt jouw seizoen.

Calla

favouriteflower_meaning_calla

Als jouw lievelingsbloem de Calla is dan hou je wel van een feestje! Een drankje hier, een dansje daar. Maar wel op je eigen manier, want je vindt het leuk om op te vallen.

Amaryllis

favouriteflower_meaning_amaryliss

Je bent een trots persoon en gaat graag met opgeheven hoofd het leven tegemoet. Je voelt je aangetrokken tot verre, exotische bestemmingen.

Dahlia

favouriteflower_meaning_dahlia

Jij staat stevig in je schoenen en straalt hierdoor kracht en onafhankelijkheid uit. Een tikje temperament, dat staat jou wel. Mensen kunnen op je bouwen en zijn graag bij je in de buurt.

Orchidee

favouriteflower_meaning_orchid

Schoonheid trekt jou aan. In je leefomgeving, maar ook in hoe je jezelf presenteert. Eerlijkheid vind je een van de belangrijkste karaktereigenschappen die een mens kan hebben, het staat dan ook hoog in het vaandel bij je.

Zonnebloem

favouriteflower_meaning_sunflower

Jij bent altijd het zonnetje in huis! Mensen waarderen jouw immers positieve inbreng en frisse blik op zaken. Als gezelligheidsdier omring je jezelf graag met vrienden en familie. Het zal geen verrassing zijn, je voelt je lekker in de zomer.

Hortensia

favouriteflower_meaning_hydrangea

Jij bent degene die nooit een verjaardag of bedankje vergeet. Je bent enorm gul en zorgt er altijd voor dat anderen het naar hun zin hebben. Vergeet jezelf niet te trakteren op een mooie bos hortensia’s!

Gerbera

favouriteflower_meaning_gerbra

Rood, wit, roze, paars, oranje. De gerbera kent onwijs veel verschijningen. Jij bent vast en zeker ook een kleurrijke verschijning en in jouw vriendenkring sta je bekend als durfal.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dit artikel verscheen eerder op mooiwatbloemendoen.nl