Vier de zomer met een bloeiend tuinfeest! - Bloomifique
Bloeiende festiviteiten Culinair

Vier de zomer met een bloeiend tuinfeest!

Dat de zomer is aangebroken en de zon steeds vaker tevoorschijn komt, moet natuurlijk gevierd worden met een bloeiend tuinfeest. Een lekkere barbecue met een zomers muziekje is leuk, maar deze decoraties brengen je helemaal in zomerse sferen.

Tropische bloemen decoraties

De felle kleuren in deze tropische bloemen decoraties zijn toch al genoeg om een tropisch gevoel op te roepen? Leuk weetje: de hangende decoraties lijken gemaakt te zijn van dure rieten hanglampen, maar eigenlijk Ashley  Rose van sugarandcloth.com rieten koepels waarmee je eten kunt afdekken en vulde deze met steekschuim, zodat de bloemen zouden blijven hangen.

Zomerse afsluiter

Een goed tuinfeest wordt afgesloten met een lekker verfrissend ijsje. Maak indruk op jouw gasten met sorbetijs met lavendel en witte chocolade. Mmm.

Lavendel_ijs_mooiwatbloemendoen

Zomerse veldbloemen

In de zomer zie je veldboeketten in overvloed. Door je tuintafel vol te zetten met zomerse bloeiers, blijf je zelfs als de zon onder is nog in zomerse sferen. Bloomtube styliste Marion creëerde met oude zilveren en koperen vaasjes een luxe, maar toch casual look.Zomer_tafel_bloomtube

Verfrissende glazen

IJs in je drankje kennen we allemaal, maar een drankje in ijs is natuurlijk bijzonderder. Breng een toost uit op de zomer met een ijsglas gedecoreerd met bevroren eetbare bloemen!
IJsglas_Mooiwatbloemendoen