Manta More, More Orchidee!  - Bloomifique
Happy living

Manta More, More Orchidee! 

Heb je wel eens van Manta More orchideeën gehoord? Deze prachtige bloemen stralen klasse uit en zijn zeer elegant. Wat ze zo ‘anders’ maakt dan de bekende phalaenopsis orchideeën waar deze serie toe behoort, is de zogenaamde grote lip van de bloemen 

Manta More
Manta More

De lip is een omgevormd blad dat duidelijk verschilt van de andere bladen door de grootte, vorm, structuur, kleur en/of tekening. Dit soort orchideeën zijn niet voor niks ook wel eens onder de noemer ‘Big Lip’ op de winkelvloer te zien. De lip van de Manta More is groot, waardoor de verschijningsvorm van de orchidee indrukwekkend is. Hij is krachtiger, méér open en vlakker; een plant met een zelfverzekerde uitstraling. Kortom met Manta More, More Manta! 

En als je goed kijkt, kun je zien dat de bloemen van de Manta More soorten een één op één silhouet met de sierlijke Manta roggen hebben. Aan deze tropische dieren dankt de Manta More dan ook haar naam. Evenals de roggen zijn ze groot, volumineus en krachtig, maar toch sierlijk en elegant.  

De bloemen brengen sfeer en een huiselijk gevoel en zijn stijlvol in elk interieur: of je nu een retro, industrieel, rustieke of design inrichting hebt. Door deze prachtige plant in huis te halen kun je de ‘finishing touch’ of juist een nieuwe impuls geven aan je interieur. Er is een grote variëteit in rassen en kleuren, dus voor ieder wat wils! 

www.mantamore.com

Manta More
Manta More