Maak van planten originele eye-catchers in jouw woonkamer - Bloomifique
Orchid Twister Francois Hannes
Interieur

Maak van planten originele eye-catchers in jouw woonkamer

Bloemen en planten kunnen nooit genoeg aandacht krijgen. Ze verdienen een speciaal plekje in huis waar ze kunnen schitteren als levend kunstwerk. Deze meubels maken van bloemen of planten echt een eye-catcher in je woonkamer!

Speciale planten tafel

Op het eerste gezicht lijkt een plant op een tafel niet bijster origineel. Maar deze salontafel, ontworpen door Timur Subberjean, heeft toch wel iets bijzonders, er is namelijk een speciaal plekje gereserveerd voor een plant. Door het mooie houtsnijwerk eromheen wordt de aandacht meteen naar de plant getrokken.

Coffee table by Timur Subberjean Coffee table by Timur Subberjean

 

 

 

 

 

 

 

Coffee table by Timur Subberjean

Coffee table by Timur Subberjean

 

 

 

 

 

 

 

 
Foto’s: Timur Subberjean

(ver)stop een bloemstuk in de kast

En dan bedoelen we natuurlijk niet achter gesloten deuren, maar in een mooie nis, zoals in deze kastenwand ontworpen door EIKplan Architecten. Deze kastenwand is namelijk niet alleen indrukwekkend door de grote hoeveelheid bergruimte, wat natuurlijk altijd handig is, maar des te meer door de houten nis waarin een mooi bloemstuk kan stralen. Door het contrast tussen het hout en de witte kastenwand, valt je blik gelijk op het bloemstuk en krijgt de prachtige bloemen de aandacht die ze verdienen.

Kastenwand Eikplan architecten bnaFoto: EIKplan Architecten

Omdenken

Zet je wereld op z’n kop en hang planten aan het plafond! Deze sky-planter gevuld met kleurrijke phalaenopsis is een super leuke eyecatcher boven je eettafel!

sky planterFoto: Boskke Sky Planter

Ga de hoogte in

Heb je een lege hoek in jouw woonkamer waar je maar niet weet wat je er mee moet? Als je een bloemrijk statement wilt maken, is  de Orchid Twister, ontworpen door François Hannes  de ultieme eye-catcher. Hoe meer orchideeën bij elkaar hoe beter en zo creëer je een unieke blikvanger in je interieur.

Orchid Twister Francois Hannes

Orchid Twister Francois Hannes

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Foto’s: artoflife.pr.co

Bloemrijke treden

Een andere manier om een bloemenstatement te maken door de hoogte in te gaan is met deze planten ladder. De kleuren van de bloemen zullen nog meer knallen als je ervoor kiest om bijvoorbeeld mooie paarse en roze phalaenopsis op een donkere ladder tegen een donkere muur te zetten.

Kiikkuu_planter_Unison_1 Kiikkuu_planter_Unison_2

 

 

 

 

 

 

Foto: Unision Kiikku Planter