Grootste wens: genieten van bloemen in de slaapkamer - Bloomifique
Little room in the bedroom for flowers. These vases are the ideal sollution!
Interieur

Grootste wens: genieten van bloemen in de slaapkamer

Hoe heerlijk zou het zijn om meteen als je wakker wordt te genieten van het moois dat de natuur te bieden heeft? Jammer genoeg heb je in de slaapkamer vaak weinig ruimte voor bloemen, maar misschien heb je nog wel een lege muur. Een prima plek voor wat groen!

Simpel en origineel: een Eco Deer

We kennen allemaal wel de dierenkoppen aan de muur in Amerikaanse films.De Eco Deer is hierop geïnspireerd. Deze minimalistische botanische muurvaas is simpel, origineel, past in elke interieurstijl en neemt ook nog eens weinig ruimte in. Ideaal dus voor de slaapkamer! Het tweede wat wij geweldig vinden aan deze vaas is dat je helemaal los kan gaan met groen en bloemen. Kies je voor een eenvoudige tak of een leuke kleurige bloem? Het is aan jou. Wat je er inzet bepaald uiteindelijk de look en sfeer. Hierdoor kun je ervoor zorgen dat de Eco Deer altijd perfect past bij de rest van de meubels en accessoires in jouw slaapkamer.

Eco Deer wall vaseEco Deer wall vase

 

Eco Deer wall vase Eco Deer wall vase Eco Deer wall vase Eco Deer wall vase Eco Deer wall vase Eco Deer wall vase

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto’s: Ecodeer Instagram

Bloeiende fotolijstjes

Een wand vol fotolijstjes met prachtige herinneringen is op zich al een kunstwerk en bloemen kunnen dit alleen nog maar moeier maken. Dit is precies wat L’art de Fleurette doet door een fotolijst te combineren met bloemen. Ontwerpster Celine Blomberg won met dit ontwerp de wedstrijd Smart Space Design for Flowers . Ideaal natuurlijk als je weinig ruimte hebt om bloemen neer te zetten, zoals in de slaapkamer. Toch superleuk om te combineren met meerdere fotolijstjes op een muur?

Winnend ontwerpSmart Space Design for Flowers SIGN L'art Des Fleurette Celine Blomberg

Via deze ontwerpwedstrijd zocht SIGN (Stichting Innovatie Glastuinbouw) de afgelopen maanden naar een innovatief, slim en ruimtebesparend concept voor snijbloemen in huis. De tweede prijs ging naar ‘Blomma Lätt’ van Kiki Calis en Marieke Schut: een bloemenvaas met led-verlichting die op diverse manieren een plek in huis kan krijgen. De derde prijst ging naar de ‘Blomma spiegel’ van Edwin de Brabander: een spiegel waarvoor één of twee vazen te plaatsen zijn. De spiegel met bloemen geeft een ruimtelijk effect.

Hopelijk komen deze ruimtebesparende designs snel op de markt, want dan zouden we eindelijk bloemen kunnen neerzetten de slaapkamer of andere kamers waar eigenlijk weinig ruimte over is voor bloemen.