5 DIY manieren om je planten origineel neer te zetten
planten wanddecoratie maken
Foto: Søstrene Grene
DIY

5 DIY manieren om je planten origineel neer te zetten

Als plantenliefhebber staat jouw huis waarschijnlijk aardig vol planten. En dat ziet er sowieso al leuk uit. Maar ze worden nog specialer als je ze op een originele manier tentoonstelt. Daarom verzamelden wij 5 DIY manieren om je planten origineel neer te zetten. Zo maak je van simpele plantenpotten echte eyecatchers!

Anthurium op water

Wist je dat je een anthurium op water kunt zetten? Dit ziet er mooi uit én is ideaal voor mensen die hun planten vaak water vergeten te geven. In dit artikel leggen we uit hoe je een anthurium op water maakt.

anthurium op water

Glazen ornamenten

Als je veel kleine vetplantjes hebt, kun je ze in glazen ornamenten doen en zo ophangen. Super simpel, maar het ziet er wel heel leuk uit. In dit artikel lees je er meer over.

glazen ornament met plantjes maken

Planten wanddecoratie

Heb je eigenlijk geen ruimte meer om planten neer te zetten? Ga dan de hoogte in! Een planten wanddecoratie maken is heel simpel, zorgt ervoor dat je nog meer planten in huis kwijt kunt én op een originele manier. Het is trouwens ook erg leuk voor op het balkon of in de tuin. In dit artikel lees je hoe je een planten wanddecoratie maakt.

planten wanddecoratie maken
Foto: Søstrene Grene

Macramé plantenhanger

Je kunt er tegenwoordig niet meer omheen, in bijna elk interieur hangt wel een Macramé plantenhanger met een leuk plantje erin. En ook alle plantenwinkels en -webshops liggen er vol mee. Maar waarom zou je er een kopen, als je er zelf heel gemakkelijk een kunt maken? Het is leuk om te doen en bespaart je nog aardig wat geld ook. In dit artikel lees je hoe je een Macramé plantenhanger maakt.

DIY: Je eigen Macramé plantenhanger maken

Plantenpotten schilderen

Als je veel verschillende soorten en maten plantenpotten hebt staan, kan het geheel er best rommelig uitzien. Is dat bij jou het geval en zou je graag iets meer eenheid in huis willen? Ga dan eens aan de slag met het schilderen van je potten! Dit kan voor veel meer rust zorgen. In dit artikel geven we een aantal tips voor plantenpotten schilderen.

Tags