Inspiratie: decoreer je badkamer met orchidee planten
Inspiratie: decoreer je badkamer met orchidee planten
Interieur

Inspiratie: decoreer je badkamer met orchidee planten

Is jouw badkamer aan een make-over toe? Leuk! Wij hebben wel een aantal tips voor je. Over het algemeen is de badkamer een donkere en vochtige ruimte, waardoor je er waarschijnlijk niet snel een plant zou zetten. Maar wist je dat er planten zijn die daar juist van houden? De orchidee is daar een goed voorbeeld van. Deze plant komt uit de tropen, wat betekent dat ze graag in een vochtige omgeving staat. Daarnaast brengt de orchidee veel klasse met zich mee, en tovert ze jouw badkamer in no-time om tot een luxe hotel badkamer! Lees snel verder voor onze tips om je badkamer met orchidee planten te decoreren.

Lees ook: Creëer een ontspannen moment voor jezelf met bloemen en planten

Je badkamer met orchidee planten decoreren

Door je badkamer met orchidee planten te decoreren, creëer je een soort luxe spa. Deze plant heeft alleen wel daglicht nodig, dus als je er ramen in je badkamer zitten is het slim om haar af en toe even in indirect zonlicht zetten.

Kijk snel verder om wat orchidee inspiratie op te doen:

Inspiratie: decoreer je badkamer met orchidee planten De beste planten voor in de badkamer

Zoals je ziet, pas de orchidee binnen elke interieurstijl. Of deze nou strak en modern, of kleurrijk en gezellig is. Heb je niet zoveel ruimte in de badkamer? Dan kun je vast nog wel een plekje vinden op de vensterbank, het muurtje van de douche of in een hoekje op de grond. Of hang er een op in een mooie macramé plantenhanger!

Lees ook: DIY: Zo maak je je eigen Macramé plantenhanger

Inspiratie: decoreer je badkamer met orchidee planten