Fashionshow in exotische bloemen jungle - Bloomifique
Amsterdam Fashionweek show Liselore frowijn
Mode

Fashionshow in exotische bloemen jungle

Het was een leuke tropische verrassing in deze matige zomer. Zaterdag 9 juli presenteerde mode ontwerpster Liselore Frowijn haar nieuwste collectie op de Amsterdam Fashion Week in een tropische bloemen jungle. Hiermee bewees ze dat bloemen, planten en mode een gouden combinatie zijn!

De show werd gesponsord door Royal FloralHolland en bloemstyliste Sarah Dikker had de catwalk in de Gashouder op het Westergasfabriek-terrein omgetoverd tot een echte jungle met exotische bloemen en planten. Een magische sfeer die perfect paste bij de kleurrijke creaties van Frowijn met royale prints.

Ook de kapsels van de modellen waren indrukwekkend door de prachtige bloemenaccessoires, van de hand van Sarah Dikker, voor de show afmaakten met een extra exotisch accent. In combinatie met de magische en sfeervolle aankleding van de catwalk, maakte dit de show tot een geweldig floraal mode-festijn.

#strilizia so proud of the design from this #hairpice runway with real #flowers the #gardenofeden #shareyourlovewithflowers #royalfloraholland

A photo posted by Hollands Beste Bloemstylist (@sarah_dikker_) on