De wereld door een bloeiende bril - Bloomifique
Backstage

De wereld door een bloeiende bril

Eerder kon je al lezen wat je op Bloomifique.com kan verwachten en hoewel ik niet perse in de schijnwerpers wil staan, het gaat ten slotte om de bloemen en planten op bloomifique.com, zal ik mezelf even voorstellen.

Ik ben Patricia een twenty-something Hollandse meid die houdt van mooie dingen en mensen inspireren. Ik miste een website waarop je alles kan vinden over bloemen en planten. Van verzorging tot styling en van over de top bloemendecoraties tot dingen die je zelf thuis ook kan maken. Op bloomifique.com verzamel ik alle gave dingen met een bloeiend accent die ik tegenkom om ze met jou te delen.

Mijn doel is om te laten zien dat bloemen en planten, niet moeilijk, suf of ouderwets zijn, maar dat  je oneindig veel met ze kan doen. Meestal kunnen ze juist op een simpele manier de sfeer in een ruimte veranderen. Ik vind het geweldig dat er altijd een plant of bloem te vinden is die perfect past bij een woonstijl of (kleuren)trend.

Nogmaals, Bloomifique gaat niet over mij, maar over lifestyle met een magische bloeiende touch. Ik neem je graag mee op een ontdekkingsreis!

Blog jij met mij mee?

Samen zie je meer dan alleen, daarom ben ik altijd op zoek naar enthousiaste schrijftalenten met een liefde voor bloemen, planten, interieurstyling, mode of reizen. Wil jij een keer gastblogger zijn? Laat dan een persoonlijk berichtje achter.