Een kijkje achter de schermen van een opbloeiende community - Bloomifique
Backstage

Een kijkje achter de schermen van een opbloeiende community

Bloomifique is in ontwikkeling en we willen je graag meer vertellen over wie we zijn en wat je kan verwachten op dit nieuwe lifestyle inspiratieblog.

Zoals je misschien wel gemerkt hebt, is Bloomifique in ontwikkeling. Eind mei hebben we het eerste zaadje geplant en begonnen we vol enthousiasme aan dit avontuur om de wereld te laten zien dat een leven zonder bloemen en planten eigenlijk ondenkbaar is. Op Bloomifique delen we het magnifieke gevoel dat deze vrolijke groene vrienden oproepen met de wereld! Of nou ja, laten we bescheiden beginnen, Europa ­čśë . Onze gedachte: bloemen en planten zijn voor iedereen en passen in elk interieur. Dus Bloom up your life!

Bloomifique: 1. Het positieve gevoel van geluk, vreugde & welzijn opgeroepen door bloemen en planten overal en altijd.

The next step!

We zijn natuurlijk al een tijdje te vinden op Facebook, Instagram en Pinterest, maar nu is het tijd voor de volgende stap om het zaadje verder te laten ontkiemen. Onze eigen blog, een interieurstyling & lifestyle inspiratieblog met een bloeiend accent. Zie het als een nieuw floraal interieur en lifestyle inspiratie paradijs, waar je alles kunt vinden over bloemen en planten dat je wilt ├│f moet weten.

Wat kun je verwachten?

Bloomifique het nieuwe interieur en lifestyle inspiratieblog

 

Natuurlijk vind je op bloomifique hoe je bloemen en planten als unieke decoratieve eyecatchers en styling items in je interieur kunt gebruiken, maar ook als natuurlijke oppepper voor een (mentaal) gezond en gelukkig leven. Heb je je er weleens over verbaasd hoe relaxt je kan zijn na een flinke boswandeling? Dat komt deels door het zijn in de natuur, dus waarom halen we die natuur niet wat vaker naar binnen met bloemen en planten?

Uiteraard vind je ook tips hoe je zo lang mogelijk van je groene vrienden kunt genieten en spotten we voor jouw unieke bloeiende hotspots die niet op je bucketlist mogen ontbreken. Daarnaast vind je de creatiefste DIY tutorials en inspiratie om met bloemen elk feestje op te fleuren als decoratie of cadeau.

Om een lang verhaal kort te maken. Bloomifique wordt een bomvol, bloeiend lifestyle blog met uiteenlopende onderwerpen, omdat ze op 1001 manieren kleur kunnen geven aan je leven. We hopen je te inspireren en aan te steken met het enige positieve virus in de wereld: het florale virus.

Blog jij met ons mee?

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste schrijftalenten met een liefde voor bloemen, planten, interieurstyling, mode of reizen. Wil jij met ons mee bloggen? Laat dan een berichtje achter.