Laat zien wie je bent met een orchidee: unieke foto expositie - Bloomifique
Show who you are phot exposition Daniel Bruno Grandl
Gespot

Laat zien wie je bent met een orchidee: unieke foto expositie

De orchidee is uniek en veelzijdig. Zo veelzijdig zelfs dat er voor elke persoonlijkheid een passende orchidee te vinden is. Daarom is het ook het ideale persoonlijke cadeau (link). Voor de unieke foto expositie ‘laat zien wie je bent’ fotografeerde de internationaal bekende streetstyle fashionfotograaf Daniel Bruno Grandl 12 universele persoonlijkheidstypen in streetstyle setting en bijpassende orchideeën.

Het prachtige resultaat, uiteraard in combinatie met een overvloed aan echte orchideeën, is te zien tijdens zijn eerste foto expositie van 1 tot 14 september tegelijktijdig in het Art’otel in Amsterdam, No Such Place in Covent Garden in London,  l’Espace Beaurepaire situé in Paris en Galerie BERLIN BLUE art space in Berlijn.

“Orchideeën zijn gemakkelijker te fotograferen dan mensen, maar ze zijn minstens zo verschillend en karaktervol,” aldus de 33-jarige Daniel Bruno Grandl.

Daniel Bruno Grandl is een internationaal bekende en populaire streetstyle fotograaf die de hele wereld rondreist om het publiek rondom toonaangevende fashionweeks te fotograferen. Zijn werk is dagelijks te zien op zijn populaire fashionblog en social mediakanalen, die hij startte vanuit het idee om vast te leggen hoe fashion zichtbaar is in het dagelijkse leven. Het gaat Daniel echter niet om fashion alleen. Volgens hem zijn het juist de persoonlijkheden die het verschil maken.

Door de haast oneindige diversiteit in soorten, kleuren en maten is de orchidee prima in staat om te laten zien wie jij bent. Wil je weten welke orchidee jouw op het lijf geschreven is? Doe de test op orchitypes.eu.

Tags