3 interieurtrends van 2019 volgens Pinterest
interieurtrends van 2019 volgens Pinterest
Interieur

3 interieurtrends van 2019 volgens Pinterest

Bij een nieuw jaar horen nieuwe trends. En waar kun je die beter verzamelen dan op Pinterest? Omdat wereldwijd mensen fanatiek moodboards pinnen, heeft Pinterest een aardig beeld van de trends van de komende tijd. En daarvan maken ze elk jaar een Pinterest Top 100! Zoals ze het zelf beschrijven: dit zijn de top 100 trends die mensen overal ter wereld willen proberen. Het zijn de gedeelde dromen van de meest inspirerende, stijlvolle en gepassioneerde mensen over de hele wereld. Wij pikten 3 interieurtrends van 2019 volgens Pinterest uit:

Behang met een motiefje

In 2019 gaan we steeds meer behang met een leuk motiefje zien. Denk hierbij aan bloemen, palmbomen, of felle kleuren. Je kunt een hele muur doen, een gedeelte, of bijvoorbeeld een klein halletje. En het fijne? Als je het zat bent, hang je er gewoon weer een ander behang overheen!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Nina Nijland (@nijland_nina) op

Half geschilderde muren

Dit zagen we het afgelopen jaar ook al veel: muren die voor de helft geschilderd zijn. Dit kun je horizontaal doen, maar ook verticaal en zelfs diagonaal. Of wat denk je van geometrische figuren? Het kan allemaal!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Nina Nijland (@nijland_nina) op

Een verticale tuin

Bij een verticale tuin denk je misschien eerder aan het balkon, maar dat kan natuurlijk ook binnen! Zeker als je huis al vol met planten staat, en er eigenlijk geen ruimte voor meer is. Het is ook een ideale oplossing als je je muren niet wilt behangen of schilderen, maar wel wat kleur aan de ruimte wilt toevoegen.

Lees ook: DIY: Een planten wanddecoratie maken

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Erin {Clever Bloom} (@cleverbloom) op

Enne, volg je ons ook al op Pinterest?