6 instagrammers om te volgen voor bloeiende inspiratie - Bloomifique
Must follow instagrammers who love to use flowers in their interior.
Gespot

6 instagrammers om te volgen voor bloeiende inspiratie

Instagram is de place to be voor bloeiende inspiratie en bij Bloomifique doen we daar natuurlijk lekker aan mee (we vinden het heel leuk als je ons volg @Bloomifique ;-)). Maar ons hart maakt ook regelmatig een sprongetje van de prachtige boeketten die we bij andere instagrammers voorbij zien komen.

Daarom hierbij zes instagrammers die laten zien dat het echt niet moeilijk is om een kleurexplosie in huis te halen met bloemen.

@lustvoorhetoog

Manon van @lustvoorhetoog laat zien dat bloemen in huis helemaal niet moeilijk is. Wat groene bladeren en een prachtige grote anthurium die alle aandacht krijgt. Zo simpel kan het soms zijn.

@styleandsugar

Een grote vaas vol verse bloemen misstaat natuurlijk nergens. Leuk dat @styleandsugar ons laat meegenieten van de prachtige boeketten.

@ynterior_

Yke van @ynterior_laat zien dat je met een paar bloemen al een groots effect bereikt. Hier wordt je toch spontaan vrolijk van?

@lieks_home

Superleuk om te zien hoe Angelique van @lieks_home bloemen gebruikt als kleurrijke eyecatchers in een licht interieur. Volgens mij is er geen plekje in haar huis zonder bloemen.

Bloemen! #pluktuin #myhome #hema

A photo posted by Angelique (@lieks_home) on

@ een.kijkje.door.mijn.ogen

Dat je niet altijd een weelderige bos bloemen hoeft te kopen om wat gezelligheid in huis te halen, bewijst @een.kijkje.door.mijn.ogen. Less is more.